
Den kolde kartoffel
Den kolde kartoffel smager så godt og nu er det heldigvis ”ny-kartoffel tid” igen. Mange af os har glædet os til dem længe, og nu
Den kolde kartoffel smager så godt og nu er det heldigvis ”ny-kartoffel tid” igen. Mange af os har glædet os til dem længe, og nu
Kartoffelsalat med forår, er en kartoffelsalat der er blandet med de første af forårets grønsager. Denne kartoffelsalat er lavet med asparges kartofler. Den kan laves
Jeg er tosset med fermentering :-). Så tænker du måske, at jeg er sådan en, der kun spiser sundt og grønt og kildevand og græs,
En salat skal være enkel og nem, men det må gerne se ud af mere end det. Jeg er vild med at lave salater, men
Er du en snacker og hyggespiser du bare lige lidt engang imellem? Måske som kompensation for det manglende måltid, eller fordi du har fortjent det?
Ananas er godt for fordøjelsen. Fermentering giver gode mælkesyrebakterier, og så smager det godt. Så det er total win-win, at lave en ananassalsa og dermed
Tja måske er det ikke rigtig suppe tid, men jeg havde nogle jordskokker og andre “vinter rester” liggende, og mad må jo ikke gå til
Her er hvad du skal bruge: 1 banan 2 spsk limesaft 80 gram rå broccoli 1 stor håndfuld grønkål 2 bløde dadler 2 dl vand
Opskriften er ganske simpel: 1 spsk tørret rosmarin (frisk kan også bruges, men så skal der det dobbelte i) 1 spsk tørret timian 200 g
Opskriften kommer her: En blandet håndfuld af skvalderkål, citron melisse, bredbladet persille (eller brug hvad du kan finde) En håndfuld grønkål 1 rød snack peber
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at der i denne tid må være andre end mig, som har udfordringer med at komme til